top of page

tornooi te Kemzeke


U11

Nona zat in een poule met 2 waardoor ze 3x tegen dezelfde tegenstander vocht. Hiervan is 2x gewonnen, 1x verloren. En dat voor haar allereerste tornooi. Proficiat! Magnus: 1x gewonnen, 2x verloren Kjeno: 1x gewonnen, 2x verloren Lenn: 2x gewonnen, 1x verloren

U13

Jarne: 3x verloren. Adriano was ziek en moest helaas forfait geven voor de competitie.

Volgende tornooi U11 en U13 zondag 1 december!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page