top of page

Minipot van Olen


Adriano deed vandaag op eigen initiatief mee aan de minipot van Olen. Bij U13-tornooien is het niveau altijd ongeveer hetzelfde. Er zijn er echter een paar die er toch bovenuit steken en Olen is er zeker één van.

Adriano won 1 wedstrijd en verloor er 2. Proficiat man!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page