top of page

Belgisch kampioenschap jeugd

Met 2 dames zakten we af naar Antwerpen voor het bk.

Ellen (U21, -52, 3e plaats) Kwartfinale vs Alix Temmerman: vlotjes gewonnen met ippon Halve finale vs Clemence Dubois: verloren met ippon. Dubois zou uiteindelijk Belgisch kampioen worden. Kamp voor de 3e plaats vs Marina Sousa Espinho: Ellen groeide in de wedstrijd en won uiteindelijk met ippon.

Dikke proficiat Ellen. Je wou je 4e bk-medaille en je hebt ze 💪💪💪.

Lotte (U21, -57, 5e plaats) Kwartfinale vs Amandine Filipetto: op papier een dus veel sterkere judoka, maar daar zou the beast van Buggenhout (😛) een stokje voor steken. Vrij vroeg in de wedstrijd waza ari scoren en dan de wedstrijd uitvechten. Halve finale vs Manon Lecharlier: verloren met ippon. Lotte werd wat overpowered. Kamp voor de 3e plaats vs Aurore Schneiders: er waren kansen om te scoren, maar uiteindelijk belande Lotte in houdgreep.

Ik had het je zeker gegund Lotte. Je mag echt wel tevreden zijn ze. De matchen die je verloren hebt, was echt wel tegen kleppers.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe