top of page

Provinciaal kampioenschap jeugd


Noa (U15, -40, 3e plaats) Noa zat in een poule van 4. Ze verloor jammer genoeg haar 3 wedstrijden (die eerste overwinning komt wel), maar mag wel volgend weekend naar het Vlaams Kampioenschap.

Joran (U15, -34) Zijn eerste competitie bij de U15. 1e wedstrijd verloren (kranig geweerd, maar beginnersfoutje) en geen herkansing. Hij vroeg al onmiddellijk wanneer de volgende competitie was: goede ingesteldheid.

Gilles (U15 , -38) Verloren op strafpunten en geen herkansing. Iets meer aanvallen en durven Gilles.

Lars (U15, -55, 1e plaats) Lars wint 3 wedstrijden op rij met ippon en wordt zodoende provinciaal kampioen. Proficiat Lars.

Tuur (U15, -60) Voor Tuur zijn allereerste wedstrijd. Hij was dus even wat onwennig, maar hij kan toch knap zijn 1e wedstrijd met ippon winnen. De 2 daaropvolgende wedstrijden verliest hij jammer genoeg.

Tine (U18, -52, forfait) Tine moest jammer genoeg forfait geven omwille van een voetblessure. Veel beterschap Tine.

Jarno (U18, -60) 1/8e finale: gewonnen met ippon Kwartfinale vs Noah Christiaens: verloren met ippon. Noah zou later 1e worden. 1e herkansing vs Seljamir Aljija: verloren met ippon. Niet bepaald de makkelijkste loting.

Yaro (U18, -60) Yaro moest zijn 1e wedstrijd winnen, wou hij kans maken op een herkansing. 1/8e finale: verloren met ippon. Niet slecht gevochten Yaro. Er de eerste ronde uit gaan, is geen correcte weergave van je sterkte.

Mathis (U18, -66, 2e plaats) Mathis wint zijn 1/8e finale, kwartfinale en halve finale en bereikt zo de finale. Daar moet hij echter zijn meerdere erkennen in Muslim Adashev. Niet erg om hier van te verliezen en een heel knappe 2e plaats in een zware reeks.

Ellen (U21, -52, 1e plaats) Ellen was jammer genoeg de enige in de -52.

Lotte (U21, -57, 1e plaats) Kwartfinale vs Ineke Schelstraete: gewonnen met ippon. Halve finale: gewonnen met ippon. Finale: gewonnen met ippon. Proficiat Lotte!!!

Kenny (U21, -81) Kwartfinale: verloren met ippon. Kamp voor de 3e plaats: verloren met ippon. In je laatste wedstrijd had misschien meer ingezeten, jammer Kenny.

Volgend weekend gaan we dus met 5 naar het Vlaams kampioenschap. Goed gedaan allemaal! 💪💪💪


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page