Vlaams kampioenschap U18+ (20 okt 2018)


Aqsa (-57, 3e plaats)

8e finale: gewonnen met ippon kwartfinale vs Eveline Delbaen: verloren met ippon 1e herkansing: gewonnen met ippon 2e herkansing vs Sofie Van de Putte: gewonnen met ippon Kamp voor de 3e plaats vs Malissa Vergote: gewonnen met ippon

Aqsa brons en door naar het Belgisch. Wel met een pijnlijke schouder, da s minder.

Lotte (-57, 5e plaats)

8e finale vs Malissa Vergote: verloren met ippon 1e herkansing vs Margot Binon: gewonnen met ippon 2e herkansing vs Lobke Desutter: gewonnen met ippon Kamp voor de 3e plaats vs Katrijn Goethals: verloren met waza ari in de golden score

Net niet Lotte. Maar op je 16 een 5e plaats behalen bij de senioren. Daar mag je toch wel fier op zijn.

Karolien kon alles winnen en behaalde een eerste plaats.


6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe