top of page

Hainaut Cup (6 okt 2018)


Internationaal tornooi en voor de U15 een rankingtornooi. Er wordt gevochten volgens het Braziliaans systeem.

Mathis (U18, -66, 22 deelnemers)

1e poulewedstrijd gewonnen met ippon. 2e poulewedstrijd verloren met ippon. Na de eerste ronde was het niet duidelijk wie door mocht van de poule, dus moest alles opnieuw worden gevochten. 1e poulewedstrijd gewonnen met ippon. 2e poulewedstrijd gewonnen met ippon. Mathis door als winnaar van zijn poule. 1/8e finale vs Jefferson Coolsaet (https://www.judoinside.com/…/Jefferson_Coolsaet/judo-results) verloren met ippon en jammer genoeg geen herkansing.

Lars (U15, -50, 22 deelnemers)

1e poulewedstrijd gewonnen met ippon van een Nederlander. 2e poulewedstrijd verloren met ippon van een Nederlander. Lars werd 2e van zijn poule en kon naar de volgende ronde. 1/8e finale verloren met ippon en geen herkansing.

Goed gedaan jongens. Jullie zijn nog eerste jaars dus...


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page