Tornooi U9/U11/U13 Wachtebeke (29 sep 18)


Bij de U9 hadden we drie deelnemers:

Kobe, Louis en Aaron.

Kobe en Louis zaten in dezelfde poule. Ze verloren beiden van een meisje en in hun onderling duel toonde Kobe zich iets sterker.

Aaron vocht heel goed in zijn eerste wedstrijd maar maakte een foutje en verloor uiteindelijk. Zijn tweede wedstrijd was heel goed met een mooie Ippon 😊

Bij de U11 waren we met vijf:

Kjeno mocht de spits afbijten, nooit gemakkelijk natuurlijk. Hij liet zich drie keer verrassen. Je weet waar je moet aan werken hé Kjeno.

Magnus zijn poule werd op het laatste nippertje nog gewijzigd waardoor hij maar twee keer de tatami op moest. Eerste keer mooi gewonnen, de tweede keer hem vrij gemakkelijk in houdgreep laten nemen. Nu zal je dat foutje nooit meer maken he Magnus.

Flore moest drie keer vechten, drie keer gewonnen. Drie keer op beslissing, dus volgende keer iets meer aan je details werken Flore.

Lien had het twee keer niet gemakkelijk, nogal vrij gemakkelijk haar laten smijten. Maar één keer dat ze haar tanden laat zien bewijst ze dat ze wel degelijk iets in haar mars heeft. Mooie Ippon Lien.

Robin nam voor de eerste keer deel aan een tornooi. Twee keer verloren, beetje onder de indruk waarschijnlijk. Toch kon ze ook eens winnen met een mooie o soto gari.

Het was dus een geslaagd tornooi, de uitslagen zeggen niet alles 😉

Op naar het volgende tornooi


0 keer bekeken