top of page

Battle of the kyu's (29 sep 2018)


Braziliaans systeem

Lars (U15, -50)

1e wedstrijd: gewonnen met ippon 2e wedstrijd: verloren met ippon 3e wedstrijd: verloren met ippon

Yaro (U18, -66, 3e plaats) 1e wedstrijd: gewonnen met ippon 2e wedstrijd: gewonnen met ippon halve finale: verloren met ippon (stond nochtans voor met waza ari en was beter) kamp voor de 3e plaats: gewonnen met ippon

Mathis (U18, -66, 1e plaats) 1e wedstrijd: gewonnen met ippon 2e wedstrijd: gewonnen met ippon halve finale: gewonnen met ippon finale: gewonnen met ippon

Op naar t volgende: Hainaut. Dat zal andere koek zijn ;-).


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page