top of page

U11 Wetteren (5 mei 2018)


-Lars Vanroose 3/3 -Rafaat Tarcha 2/3 -Magnus Corthals 2/3 -Daan De Coninck 0/3 -Yanina Vermeiren 2/2 (eerste competitie!) -Kjeno Maerevoet 0/3 (eerste competitie en een beetje tegenslag gehad in wedstrijd 1) -Flore Tierens 1/2 -Lien Clemminck 2/3 -Jarne De Vleesschauwer 1/3 Mooie resultaten 😊 Heel mooie judo gezien van ons ploegje! Groep 1 neemt met trots afscheid van deze lichting competitie judoka's... 


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page