Zelzate (11 maa 2018)


Zelzate

Karolien en Lotte beiden in dezelfde reeks. U18 vocht mee met U21+.

Lotte (U18+, -57)

Kwartfinale vs Lobke Desutter: verloren met ippon. Foutje gemaakt ;-) 1e herkansing: gewonnen met ippon. Knap gedaan! Kamp voor de 3e plaats vs Sharon Vandenbulcke: verloren met 3 strafpunten. Sharon werd onlangs 5e op het bk (verloren van Ellen). Dus 3 minuten weerstand bieden en maar 1 keer echt in gevaar komen is wel goed hé Lotte.

Karolien (U18+, -57)

Karo won al haar wedstrijden vlot met ippon en werd 1e.

Mathis (U18, -60, 3e plaats)

Mathis had nog steeds last van zijn ribben (training vrijdag en was toch niet echt top). Kwartfinale vs Jarne Van der Aa: verloren met ippon. 1e herkansing gewonnen met ippon Kamp voor de 3e plaats: gewonnen met ippon.

Dikke proficiat allemaal.


0 keer bekeken