top of page

Zelzate (11 maa 2018)


Zelzate

Karolien en Lotte beiden in dezelfde reeks. U18 vocht mee met U21+.

Lotte (U18+, -57)

Kwartfinale vs Lobke Desutter: verloren met ippon. Foutje gemaakt ;-) 1e herkansing: gewonnen met ippon. Knap gedaan! Kamp voor de 3e plaats vs Sharon Vandenbulcke: verloren met 3 strafpunten. Sharon werd onlangs 5e op het bk (verloren van Ellen). Dus 3 minuten weerstand bieden en maar 1 keer echt in gevaar komen is wel goed hé Lotte.

Karolien (U18+, -57)

Karo won al haar wedstrijden vlot met ippon en werd 1e.

Mathis (U18, -60, 3e plaats)

Mathis had nog steeds last van zijn ribben (training vrijdag en was toch niet echt top). Kwartfinale vs Jarne Van der Aa: verloren met ippon. 1e herkansing gewonnen met ippon Kamp voor de 3e plaats: gewonnen met ippon.

Dikke proficiat allemaal.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page