top of page

Ingelmunster (4 maa 2018)


Ingelmunster 2018

Lars, Lotte en Yaro waren ingeschreven maar uiteindelijk toch niet gegaan omwille van de slechte weersomstandigheden. Mathis was ziek.

Aqsa en Ellen gingen wel. Niet zo veel volk bij de U21, het weer zal daar wel voor iets tussen gezeten hebben. Beiden in de -57 (Ellen had niet meer afgetraind) en dan gebeurd het onvermijdelijke: ze moesten tegen elkaar vechten. Geen leuke situatie.

Aqsa wint uiteindelijk van Ellen. De overige wedstrijden tegen Sigrid Van Haute en Lobke Kint worden door zowel Aqsa als Ellen vlot gewonnen met ippon. Mooie technieken en nooit zelf in gevaar geweest.

Uniek podium met een 1e en een 2e plaats.

Proficiat dames!!!


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page