U13 Berlare (25 feb 2018)


U13

Gilles: 2x gewonnen, 1x verloren Noa: 1x gewonnen, 2x verloren Vic: 3x verloren Ferre: 1x gewonnen en 2x verloren. Eerste tornooi voor Ferre en goed begonnen. Op naar het volgende. Bram: 3x verloren Adriano: 3x gewonnen

Proficiat iedereen. Op naar het volgende! 💪


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe