U11 Berlare (25 feb 2018)


U11 tornooi Berlare:

*Jarne De Vleesschauwer (2/3): mooi resultaat Jarne, volgende keer nog iets meer in jezelf geloven *Sam Schelkens (1/3): Vandaag was het wat minder, op training blijven verder werken en dan komt dit zeker in orde ;) *Lars Vanroose (2/2): Je had niet zoveel tegenstand vandaag Lars, maar dat was wel jouw verdienste :) *Daan De Coninck (0/3): je had wat pech Daan, nu goed werken naar een volgend tornooi *Lenn Stevens (2/3): Twee goeie wedstrijden van jou Lenn, de laatste liet je het een beetje afweten.

*Flore Tierens (2/3): Twee wedstrijden degelijk, de tweede wedstrijd was je even niet bij de les *Axelle Vercauteren (2/3): Prima tornooi Axelle....Wow, je deed het schitterend! *Lien Clemminck (2/4): Je gaf jezelf een heel mooi verjaardagscadeau Lien, een prima overwinning met....sasae :)


12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe