top of page

U11 Berlare (25 feb 2018)


U11 tornooi Berlare:

*Jarne De Vleesschauwer (2/3): mooi resultaat Jarne, volgende keer nog iets meer in jezelf geloven *Sam Schelkens (1/3): Vandaag was het wat minder, op training blijven verder werken en dan komt dit zeker in orde ;) *Lars Vanroose (2/2): Je had niet zoveel tegenstand vandaag Lars, maar dat was wel jouw verdienste :) *Daan De Coninck (0/3): je had wat pech Daan, nu goed werken naar een volgend tornooi *Lenn Stevens (2/3): Twee goeie wedstrijden van jou Lenn, de laatste liet je het een beetje afweten.

*Flore Tierens (2/3): Twee wedstrijden degelijk, de tweede wedstrijd was je even niet bij de les *Axelle Vercauteren (2/3): Prima tornooi Axelle....Wow, je deed het schitterend! *Lien Clemminck (2/4): Je gaf jezelf een heel mooi verjaardagscadeau Lien, een prima overwinning met....sasae :)


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page