top of page

U9 Berlare (24 feb 2018)


Eerste luik van de tweedaagse te Berlare zit er op...

U9 tornooi:

Voor de Ippon judoka's van groep 1 was dit hun eerste tornooi en ze deden het allemaal goed :)

gele gordels: Lars De Vleesschauwer (2/3): Goed gevochten Lars maar let op de paar punten die ik op training van jou wil zien Quinn De Vleesschauwer (0/3) een beetje pech gehad maar in je tweede wedstrijd toch goed gevochten Kobe Lemmens (2/3) : Kobe jij hebt jouw grote inzet van de voorbije trainingen gewoon verder gezet. Super!

Witte gordels:

Louis Deberdt (1/3): Mooie derde wedstrijd Louis, en er zullen zeker nog mooie resultaten volgen Aaron Fréché (1,5/3): Aaron, je hebt een aantal mooie o soto gari's getoond. Nu nog wat aan je omkeertechniek werken ;)


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page