U9 Berlare (24 feb 2018)


Eerste luik van de tweedaagse te Berlare zit er op...

U9 tornooi:

Voor de Ippon judoka's van groep 1 was dit hun eerste tornooi en ze deden het allemaal goed :)

gele gordels: Lars De Vleesschauwer (2/3): Goed gevochten Lars maar let op de paar punten die ik op training van jou wil zien Quinn De Vleesschauwer (0/3) een beetje pech gehad maar in je tweede wedstrijd toch goed gevochten Kobe Lemmens (2/3) : Kobe jij hebt jouw grote inzet van de voorbije trainingen gewoon verder gezet. Super!

Witte gordels:

Louis Deberdt (1/3): Mooie derde wedstrijd Louis, en er zullen zeker nog mooie resultaten volgen Aaron Fréché (1,5/3): Aaron, je hebt een aantal mooie o soto gari's getoond. Nu nog wat aan je omkeertechniek werken ;)


5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe