top of page

Belgisch kampioenschap jeugd


Belgisch kampioenschap jeugd 2018

Vreugde en ontgoocheling

Ellen (U21, -52, 3e plaats)

Kwartfinale vs Youssra Sassi: gewonnen met een heel knappe ippon Halve finale vs Amber Ryheul: verloren met ippon Kamp voor de 3e plaats vs Sharon Van den Bulcke: Ellen kwam 2 shido's achter maar kon nadien mooi waza ari scoren en de wedstrijd uitvechten.

Heel dikke proficiat Ellen. Alle wedstrijden die je kon winnen, heb je gewonnen. Ik weet wat je er voor gedaan hebt en wat je er voor gelaten hebt. Petje af!!!

Aqsa (U21, -57, 2e plaats)

Kwartfinale vs Chloe Biernaux: gewonnen met ippon. Halve finale vs Julie Steuve: gewonnen met ippon. Aqsa naar de finale maar niet met haar beste judo. Toch wat last van zenuwen? Finale vs Hanne Noyen: Aqsa had van Hanne op het provinciaal en het Vlaams gewonnen. Aqsa begint goed aan de wedstrijd en komt terecht 2 strafpunten voor. Geen vuiltje aan de lucht tot Aqsa een iets mindere pakking heeft. Hanne profiteert knap en ippon tegen.

Aqsa, ik weet dat je naar Antwerpen ging om Belgisch kampioen te worden. Het is zuur, maar geloof in jezelf. Je hebt alle wedstrijden van de kampioenschappen gewonnen met ippon, behalve...


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page