top of page

Dag 1 Vlaams kampioenschap jeugd (10 feb 2018)


Dag 1 van het Vlaams kampioenschap jeugd

Mathis (U18, -60)

1/8e finale vs Audric Decuyper: verloren op strafpunten.

Eerste anderhalve minuut was het alle hens aan dek. Er zat niet meer op dan de maki komi van de tegenstander te ontwijken (weg te draaien). Nadien begon het steeds meer op te gaan. Na 4 min stond Mathis 2 strafpunten achter. Golden Score dus. Na ca 2 minuten GS een reuzekans voor Mathis, maar net niet. Uiteindelijk volgt er een 3e strafpunt na 4 minuten GS.

Jammer genoeg geen herkansing. Audric zou 5e worden.

Mathis, je mag met opgeheven hoofd terugkijken naar de kampioenschappen.

Tine (U18, -48)

1/8e finale vs Diana Akhmetova: verloren met ippon. Foutje en in houdgreep beland. Diana zou uiteindelijk 2e worden. 1e herkansing vs Josefien Demeulenaere: verloren met ippon. Wurging. Josefien zou uiteindelijke 3e worden.

Tine, je moet nog wat leergeld betalen en je had ook niet de makkelijkste tegenstanders. MAAR: keep on fighting!!!


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page