top of page

Tornooi te Lendelede


Lars (U15, -46)

1/8e finale gewonnen met ippon Kwartfinale verloren met 2x waza 1e herkansing gewonnen met 2x waza Kamp voor de 3e plaats verloren met ippon

Voor Lars was het de allereerste competitie U15. Goed gedaan Lars, goed geluisterd, nooit weggejudood. Misschien wel wat minder uitvluchten zoeken ;-).

Tine (U18, -52)

Tine heeft 4x verloren o.a. tegen Katrijn Goethals en tegen Morgane Willaert

Voor Tine was het de eerste competitie sinds ze haar competitiejudogi tijdelijk aan de haak hing. En dan onmiddellijk beginnen als 1e jaars, niet makkelijk. Goed geluisterd en uw laatste match was al veel beter.

Lotte (U18, -57, 3e plaats)

1e wedstrijd gewonnen met waza 2e wedstrijd verloren met ippon 3e wedstrijd gewonnen met ippon 4e wedstrijd vs Emilien Demeulenaere: verloren met ippon

Zeker niet slecht Lotte (je hebt complimenten gekregen van een judoka-toeschouwer) maar toch iets meer bi*** worden ;-).

Jarno (U18, -55)

1/8e finale gewonnen met ippon Kwartfinale gewonnen met ippon (mooie worp) Halve finale vs Bo Delbecque: verloren met ippon Kamp voor de 3e plaats verloren met ippon. Jarno stond nochtans waza voor.

Goed gevochten Jarno en dan heb je uw beste techniek nog niet kunnen doen ;-). Wel wat sneller in kumi kata proberen zijn.

Mathis (U18, -60, 3e plaats)

1/8e finale gewonnen met ippon Kwartfinale gewonnen met ippon Halve finale vs Jonas Vandewalle: verloren met ippon Kamp voor de 3e plaats gewonnen met ippon. Mathis zijn eerste wurging ;-).

Knap gevochten Mathis en dan gaat het me niet over het resultaat. Meer ontspannen en minder kracht (verkrampt) waardoor veel gevaarlijker in de aanvallen. Kortom: judo dus ;-).


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page