top of page

Dag 2 interclub


Hamme vs Lummen 5 (47) - 0 (0)

-63 Aqsa vs Giancola Maryem: gewonnen met ippon -70 Laura: gewonnen met waza +70 Anouk: geen tegenstander -52 Marieke: gewonnen met ippon -57 Karolien vs Silke Struys: gewonnen met ippon

Hamme vs Mons 2 (11) - 3 (27)

-63 Aqsa vs Marie Sophie Herman: verloren met waza -70 Laura vs Manon Durbach: verloren met ippon +70 Anouk vs Katrien Johnson: verloren met ippon -52 Nathalie vs Lea Van Overstraeten: gewonnen met ippon -57 Karolien vs Celia Halabi Boschi: gewonnen met shido

Hamme vs Neupré 2 (20) - 3 (27)

-63 Aqsa vs Chloe Albert: gewonnen met ippon -70 Laura vs Carla Lagrange: gewonnen met ippon +70 Anouk vs Lea Francoise: verloren met ippon -52 Nathalie vs Aurore Schneiders: verloren met waza -57 Ellen vs Clemence Dubois: verloren met ippon

Hamme vs Top Niveau 0 (0) - 5 (50)

-63 Aqsa vs Marta Ortiz Medina: verloren met ippon -70 Laura vs Allison Hollevoet: verloren met ippon +70 Anouk vs Lidia Yarza: verloren met ippon -52 Marieke vs Maryne Cebo: verloren met ippon -57 Karolien vs Alexiane Hubert: verloren met ippon


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page