top of page

U9 Halen (5 nov 2017)


Zes judoka's van Buggenhout deden mee:

Flore won twee keer en verloor een keer Lenn won drie keer Daan won één keer en verloor twee keer Rafaat won één keer en verloor twee keer (Rafaat was ziekjes) Lars won drie keer Sam won twee keer en verloor één keer

Een nieuwe lichting judoka's van Buggenhout die het dus schitterend doen en die ongetwijfeld aan het begin van een mooie judo-carrière staan. Ooit zijn Aqsa en Karolien ook zo begonnen ;)


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page