top of page

Belgisch kampioenschap U18+


Karolien (-52, 3e plaats)

Jammer genoeg waren er bij Karo 3 deelneemsters niet komen opdagen. 5 aanwezigen dus en een poule.

1e wedstrijd vs Nathalie Brenard: vlotjes gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Amber Ryheul: verloren met ippon 3e wedstrijd vs Aurore Schneiders, Waals kampioen: verloren in de GS met shido. Volgens mij niet echt terecht. Ik had ze nog willen zien verder vechten. 4e wedstrijd vs Solenne Erauw: vlot gewonnen met ippon

Mooie 3e plaats voor Karo. Smaakt naar meer ;-).

Aqsa (-57, 2e plaats)

Kwartfinale vs Alexiane Hubert, Waals kampioen: gewonnen met een mooie ura nage. Halve finale vs Amber Simoens: gewonnen met ippon Finale vs Mina Libeer, onlangs 3e op het wk U21 geworden: verloren met ippon

Knap resultaat van beide dames. Nogmaals een dikke proficiat.

Marieke en Maarten-Jan van Opwijk werden respectievelijk 5e en 7e.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page