Belgisch kampioenschap U18+


Karolien (-52, 3e plaats)

Jammer genoeg waren er bij Karo 3 deelneemsters niet komen opdagen. 5 aanwezigen dus en een poule.

1e wedstrijd vs Nathalie Brenard: vlotjes gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Amber Ryheul: verloren met ippon 3e wedstrijd vs Aurore Schneiders, Waals kampioen: verloren in de GS met shido. Volgens mij niet echt terecht. Ik had ze nog willen zien verder vechten. 4e wedstrijd vs Solenne Erauw: vlot gewonnen met ippon

Mooie 3e plaats voor Karo. Smaakt naar meer ;-).

Aqsa (-57, 2e plaats)

Kwartfinale vs Alexiane Hubert, Waals kampioen: gewonnen met een mooie ura nage. Halve finale vs Amber Simoens: gewonnen met ippon Finale vs Mina Libeer, onlangs 3e op het wk U21 geworden: verloren met ippon

Knap resultaat van beide dames. Nogmaals een dikke proficiat.

Marieke en Maarten-Jan van Opwijk werden respectievelijk 5e en 7e.


3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe