Vlaams kampioenschap U18+


Karolien (-52, 2e plaats)

Kwartfinale vs Nathalie Brenard: vrij snel gewonnen met een wurging Halve finale vs Rebecca Jacobs: gewonnen met ippon Finale vs Ellen Salens: zelfde finale als het provinciaal kampioenschap. Betere kamp van Karo, maar Ellen bleek toch een maatje te sterk.

Dikke proficiat Karo!!!

Aqsa (-57, 3e plaats)

1/8e finale: gewonnen met ippon Kwartfinale vs Malissa Vergote: gewonnen met ippon Halve finale vs Eveline Delbaen: verloren met ippon Kamp voor de 3e plaats vs Lobke Desutter: vrij vlot gewonnen met ippon

Aangezien er in Aqsa haar reeks iemand (Mina Libeer) rechtstreeks naar het bk mag, moeten de 2 derdes het tegen elkaar opnemen om te beslissen wie er naar het bk mag.

Kamp om door te gaan vs Kyra Steenput: gewonnen met ippon.

Ook een dikke proficiat voor u, Aqsa, zeker wetende dat je ziek was op de dag van de competitie.


2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe