top of page

Vlaams kampioenschap U18+


Karolien (-52, 2e plaats)

Kwartfinale vs Nathalie Brenard: vrij snel gewonnen met een wurging Halve finale vs Rebecca Jacobs: gewonnen met ippon Finale vs Ellen Salens: zelfde finale als het provinciaal kampioenschap. Betere kamp van Karo, maar Ellen bleek toch een maatje te sterk.

Dikke proficiat Karo!!!

Aqsa (-57, 3e plaats)

1/8e finale: gewonnen met ippon Kwartfinale vs Malissa Vergote: gewonnen met ippon Halve finale vs Eveline Delbaen: verloren met ippon Kamp voor de 3e plaats vs Lobke Desutter: vrij vlot gewonnen met ippon

Aangezien er in Aqsa haar reeks iemand (Mina Libeer) rechtstreeks naar het bk mag, moeten de 2 derdes het tegen elkaar opnemen om te beslissen wie er naar het bk mag.

Kamp om door te gaan vs Kyra Steenput: gewonnen met ippon.

Ook een dikke proficiat voor u, Aqsa, zeker wetende dat je ziek was op de dag van de competitie.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page