top of page

Provinciaal kampioenschap U18+


Zowel Karo als Aqsa vochten een gewichtscategorie lager dan normaal.

Karolien (-52, 2e plaats)

Kwartfinale gewonnen met wurging Halve finale gewonnen met houdgreep Finale vs Ellen Salens: verloren met ippon

Aqsa (-57, 1e plaats)

1/8e finale vs Kyra Steenput: gewonnen met ippon Kwartfinale vs Karen Delanghe: gewonnen met hansuke make (2x broek nemen). Aqsa had ook al een waza ari Halve finale vs Britt Uyttendaele: gewonnen na 3 strafpunten tegenstander Finale vs Amber Simoens: gewonnen met wurging

Beiden dus door naar het Vlaams kampioenschap. Super!!!

Olivier deed trouwens ook mee. Hij moest zijn eerste wedstrijd winnen wou hij kans maken op een herkansing. Jammer genoeg verloor hij deze nipt in de golden score.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page