top of page

Groen blauw Ooigem (21okt 2017)


Yorn (-34, 1e plaats)

2 deelnemers dus best of three

1e wedstrijd: mooie ippon gescoord (met complimenten van de arbiter), maar nam daarbij het beentje. Nadien nogmaals aan het been geweest. Hansuke make. 2e wedstrijd: gewonnen met ippon 3e wedstrijd: gewonnen met waza ari

Proficiat Yorn

Yaro (-55, 2e plaats)

1/8e finale: gewonnen met ippon Kwartfinale: gewonnen met ippon Halve finale: gewonnen met ippon Finale: verloren in de GS met waza ari

Mathis (-60, 1e plaats)

Halve finale: gewonnen met ippon Finale: gewonnen met ippon

Lotte (-57, 1e plaats)

1e wedstrijd: gewonnen met ippon 2e wedstrijd: gewonnen met ippon


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page