top of page

Open van Brabant (23 sep 2017)


Lotte (U18, -52)

1e wedstrijd: vrij vlot gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Ameline Vella: verloren met een terechte, maar lichte waza ari. Er had meer ingezeten 3e wedstrijd vs Franka van der Salm: verloren met ippon

Lotte werd 3e van haar poule en kon dus niet verder vechten in de reeksen.

Yaro (U15, -55)

1/8e finale: sterk begonnen, goede pakking en dominant. Maar na een aanval van zijn tegenstander maakt Yaro de foute beslissing en hopen op herkansingen 1e herkansing: vrij vlot gewonnen met ippon 2e herkansing: verloren met 3 strafpunten van een Nederlander.

Mathis (U15,-60, 3e plaats)

1e wedstrijd: vrij vlot gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Rik Peters: verloren met ippon 3e wedstrijd: vrij vlot gewonnen met ippon 4e wedstrijd: verloren met ippon

Aqsa (U21+, -63, 3e plaats)

Kwartfinale vs Jessie Van Orsouw: gewonnen met ippon Halve finale vs Irina Wils: verloren met ippon Kamp voor de 3e plaats: dit was normaal vs Elisa Jadoul maar zij was door een verboden handeling in haar vorige wedstrijd uitgesloten. Jammer. Aqsa had liever gevochten.

De Aqsa van vroeger is er nog niet, maar dat komt wel.

Karolien (U21+, -57, 2e plaats)

1e wedstrijd vs Fordel Nerea: gewonnen met waza ari 2e wedstrijd vs Alexiane Hubert: verloren met ippon 3e wedstrijd vs Lobke Desutter: gewonnen met waza ari

Maarten-Jan was ook van de partij. Hij won 2x en verloor 2x. 3e.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page