top of page

Mierlo (13 en 14 mei 2017)


Yorn (U15, -34)

1e wedstrijd vs een Brit: verloren met ippon 1e herkansing vs een Nederlander: verloren met ippon Zoals reeds gezegd Yorn: je hebt vooruitgang gemaakt. Vooral tegen die Brit (gene slechten), knap gevochten.

Mathis (U15, -63, 3e plaats van de 23)

1/8e finale vs een Brit: gewonnen met ippon kwartfinale vs een Fransman: gewonnen met ippon Halve finale vs een Nederlander: verloren met ippon (die zou uiteindelijk eerste worden) Kamp voor de 3e plaats vs een Brit: gewonnen met shido in de GS

Ellen (U21+, -57)

poule van 6??? Raar, maar ik ben er wel voorstander van. 1e wedstrijd vs een Brits: gewonnen met waza 2e wedstrijd vs Riff Ekelschot: verloren met ippon 3e westrijd vs Alexiane Hubert: verloren met ippon 4e wedstrijd vs een Nederlandse: verloren met waza 5e wedstrijd vs Tanja Nijboer: verloren met shido

Aqsa (U21+, -63, 3e plaats)

1e wedstrijd vs Lisette Zegers: verloren met ippon 2e wedstrijd vs Kelley Hamming: verloren met hansoke make (Aqsa ging na een worp op haar hoofd steunen). 3e wedstrijd vs een Britse: gewonnen met ippon 4e wedstrijd vs een Britse: gewonnen met ippon

PS: Lotte ging normaal ook meedoen, maar kon niet door de kwetsure aan haar schouder. Ze was wel mee als supporter/cameravrouw. Top Lotte.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page