Mierlo (13 en 14 mei 2017)


Yorn (U15, -34)

1e wedstrijd vs een Brit: verloren met ippon 1e herkansing vs een Nederlander: verloren met ippon Zoals reeds gezegd Yorn: je hebt vooruitgang gemaakt. Vooral tegen die Brit (gene slechten), knap gevochten.

Mathis (U15, -63, 3e plaats van de 23)

1/8e finale vs een Brit: gewonnen met ippon kwartfinale vs een Fransman: gewonnen met ippon Halve finale vs een Nederlander: verloren met ippon (die zou uiteindelijk eerste worden) Kamp voor de 3e plaats vs een Brit: gewonnen met shido in de GS

Ellen (U21+, -57)

poule van 6??? Raar, maar ik ben er wel voorstander van. 1e wedstrijd vs een Brits: gewonnen met waza 2e wedstrijd vs Riff Ekelschot: verloren met ippon 3e westrijd vs Alexiane Hubert: verloren met ippon 4e wedstrijd vs een Nederlandse: verloren met waza 5e wedstrijd vs Tanja Nijboer: verloren met shido

Aqsa (U21+, -63, 3e plaats)

1e wedstrijd vs Lisette Zegers: verloren met ippon 2e wedstrijd vs Kelley Hamming: verloren met hansoke make (Aqsa ging na een worp op haar hoofd steunen). 3e wedstrijd vs een Britse: gewonnen met ippon 4e wedstrijd vs een Britse: gewonnen met ippon

PS: Lotte ging normaal ook meedoen, maar kon niet door de kwetsure aan haar schouder. Ze was wel mee als supporter/cameravrouw. Top Lotte.


2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe