top of page

Tori Beauvechain (15 apr 2017)


Er werd eerst in poules gevochten (de 1e twee van elke poule gingen door) en nadien enkele herkansing.

Yaro (U15, -55)

Weer -55 dus.

1e wedstrijd: gewonnen met ippon na een 20-tal seconden. 2e wedstrijd vs een Fransman: gewonnen met ippon. 3e wedstrijd vs een Nederlander: verloren met ippon. Yaro kreeg toen even vliegles ;-). 1/8e finale van de reeks vs Lhadji Mohand, 3e op het bk: knap gevochten van Yaro en er waren kansen, maar hij moest uiteindelijk zijn meerdere erkenen. Verloren met waza. Jammer genoeg geen herkansing. Lhadji Mohand zou uiteindelijk 3e worden.

Mathis (U15, -55)

1e wedstrijd: verloren met waza 2e wedstrijd vs Gilis, 3e op het bk -60: gelijkopgaande wedstrijd met licht voordeel in pakking voor Mathis, wat resulteerde in een strafpunt. Mathis zette ura nage aan en ik dacht ippon voor Mathis, maar even controle verloren en zelf ippon tegen.

@Mathis: als ge de beelden herbekijkt, gaat ge vloeken ze man. 3e wedstrijd: forfait tegenstander.

Lotte (U18, -52, 3e plaats)

1e wedstrijd: gewonnen met ippon (en 4 waza's). 2e wedstrijd vs een Franse: gewonnen met ippon. 3e wedstrijd vs Filipetto, 3e bk: verloren met ippon. Halve finale vs Schneider: verloren met waza.

Goed zo Lotte!!!

Ellen (U21, -57)

1e wedstrijd vs Pegoud, Frankrijk: verloren met waza. 2e wedstrijd vs een Franse: verloren met ippon. 2x maal meejudoën, maar toch net onder liggen.

PS: Aqsa ook bedankt voor de morele steun.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page