top of page

Vlaams kampioenschap jeugd dag 1


Lotte (U17, -52)

Over een kloteloting gesproken. Haar eerste wedstrijd is tegen de winnaar van de kamp tussen Fiona, viervoudig Belgisch kampioen en volgende week waarschijnlijk vijfvoudig Belgisch kampioen, en Beau Ramaekers, Belgisch kampioen in 2015 en tweede op het Dutch Open en verleden jaar tweede op de Flanders cup.

Als Lotte haar eerste wedstrijd verliest, moet ze herkansen tegen de verliezer van de wedstrijd tussen Fiona en Beau.

1e wedstrijd, zoals verwacht tegen Fiona, verloren met ippon. Fiona zou uiteindelijk, zonder al teveel problemen, Vlaams kampioen worden.

1e herkansing tegen Beau, verloren met Ippon. Beau kon al haar wedstrijden winnen binnen de minuut.

Jammer van je loting Lotte, want ik ben er zeker van dat je hier wedstrijden kon winnen.

Our greatest glory consists not in never falling but in rising every time we fall. Ik weet niet van wie ik deze uitspraak heb, maar t is zeker iemand met verstand 😜😜😜.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page