top of page

U11/U13 tornooi te Kapelle-Op-den-Bos (12 maa 2017)


U11

Adriano 2x gewonnen 1x verloren. Heel sterk gevochten Adriano. Gilles De Wolf 3x verloren. Gilles, blijf geconcentreerd tijdens je wedstrijden en probeer meer technieken uit.

U13

Arthur 2x gewonnen 1x verloren. Mooi gevolgd naar grond Arthur. Juist opletten dat je jezelf hierdoor niet laat verrassen. Noa 2x verloren. Oefenen op je kumi kata Noa, dan zullen je worpen er beter uit komen. Gilles Vercauteren 2x gewonnen 1x gelijkstand. Grote vooruitgang, Gilles! Stan 2x verloren. Zelf aanvallen en niet wachten op je tegenstander is de boodschap Stan.

Als kers op de taart nog een foto met Dirk Van Tichelt kunnen bemachtigen 😉.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page