top of page

Open van Izegem


Tornooi met deelnemers uit België, Nederland, Frankrijk, Groot-Britannië, Duitsland, Polen, Algerije en Georgië (nationale selectie).

Yaro (U15, -50)

1e poulewedstrijd: gewonnen met waza 2e poulewedstrijd tegen een Fransman: verloren met ippon

Yaro was door naar de reeksen, maar omdat hij hoogstwaarschijnlijk een hersenschudding heeft opgelopen in zijn laatste wedstrijden, heeft hij forfait gegeven. De Fransman waarvan hij verloren was, zou uiteindelijk het tornooi winnen.

Mathis (U15, -55, 3e plaats)

1e poulewedstrijd: gewonnen met ippon 2e poulewedstrijd tegen een Fransman: gewonnen met ippon

Kwartfinale vs Decorte, regerend Belgisch kampioen. Mathis ligt een beetje onder, maar slaagt er toch in om gelijke tred te houden en op naar de Golden Score. Na ongeveer 1 minuut GS kan Decorte een waza scoren.

Kamp voor de 3e plaats. Hier moet hij vechten tegen een judoka waar hij op het bk nog van verloor. Mathis komt waza achter, maar kan na een aanval van de zijn tegenstander mooi doorwerken op grond en afmaken.

Mathis samen op het podium met de vice-belgisch kampioen, de Belgisch kampioen en iemand van de nationale selectie van Georgië. Top

Woordje voor Yaro en Mathis. Goed bezig jongens. Ik had een jaar geleden nooit verwacht dat jullie hier al zouden staan. Top! Maaaaar de weg is nog lang. Blijven trainen dus!


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page