top of page

Mathis op het Belgisch kampioenschap


Eerste wedstrijd tegen de kampioen van de Walen. Goed gevochten maar Mathis kwam wel wat te kort. Zijn tegenstander werd uiteindelijk 2e.

Zijn eerste herkansing was tegen de onverwachte verliezer van de andere kwartfinale. Uiteindelijk heeft hij heel goed gevochten en er waren kansen voor beide partijen, maar toch verloren met waza ari.

Ik hoop dat je toch wat hebt kunnen genieten van je eerste Belgisch kampioenschap. Je bent nog jong dus nog tijd genoeg om bij te leren en te verbeteren.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page