U11/U13 Ippon Trophy 4 Kids (27 nov 2016)


Pupillen U11:

Noa 3x verloren Gilles 3x verloren Joran 2x gewonnen en 1x verloren Stan 3x verloren

Miniemen U13:

Yorn 1x gewonnen 2x verloren Lars 1x gewonnen 2x verloren Arthur 3x verloren

Aan iedereen een dikke proficiat! šŸ‘

Niet vergeten dat dit een stevig tornooi was met ook enkele Nederlanders op de mat. Ik heb van iedereen een aantal mooie technieken gezien zowel op grond als rechtstaand. Blijven trainen en oefenen dan zorgen deze binnenkort voor een nog beter resultaat. Doe zo voort!


3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe