top of page

Open van Gent (26 nov 2016)


Kenny (U18, -73)

Zat in een poule van 5 en een 2e of 1e plaats was nodig om te kunnen verderjudoën. Kamp 1 vs Dewulf: verloren met ippon. Kamp 2 vs De Donder: verloren met ippon. Kamp 3 verloren met ippon. Kamp 4 gewonnen met ippon.

Dit is natuurlijk geen groen blauw tornooi Kenny en dat merk je wel 😜. Maar echt waar: nen dikke chapeau. Je had het niet getroffen met je poule en mits wat meer competitieritme/wedstrijdervaring...

Lotte (U18, -52, 2e plaats)

Kamp 1 vs Desmet: gewonnen met ippon. Kamp 2 gewonnen met ippon. Kamp 3 vs Perinotto: verloren met ippon.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page