Open van Gent (26 nov 2016)


Kenny (U18, -73)

Zat in een poule van 5 en een 2e of 1e plaats was nodig om te kunnen verderjudoƫn. Kamp 1 vs Dewulf: verloren met ippon. Kamp 2 vs De Donder: verloren met ippon. Kamp 3 verloren met ippon. Kamp 4 gewonnen met ippon.

Dit is natuurlijk geen groen blauw tornooi Kenny en dat merk je wel šŸ˜œ. Maar echt waar: nen dikke chapeau. Je had het niet getroffen met je poule en mits wat meer competitieritme/wedstrijdervaring...

Lotte (U18, -52, 2e plaats)

Kamp 1 vs Desmet: gewonnen met ippon. Kamp 2 gewonnen met ippon. Kamp 3 vs Perinotto: verloren met ippon.


6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe