top of page

Dag 2 interclub te Gent (20 nov 2016)


De eerste plaats was voor Merelbeke (waar we dus van wonnen). We hadden evenveel overwinningen per ploeg en evenveel individuele overwinningen. Het kwam dus aan op technische punten. Spannend!

We gaan dus niet over naar nationale afdeling (als er geen ploegen forfait geven). Is misschien maar goed ook, want dat is toch nog wel een ander niveau.

Hamme - Merelbeke 3 (30) - 2 (20)

+70 Leen Christiaens: gewonnen met ippon (geen tegenstander) -52 Lotte: gewonnen met ippon -57 Karolien vs Hanne Noyen: verloren met ippon -63 Jate Van Gucht vs Mina Libeer: verloren met ippon -70 Aqsa: gewonnen met ippon

Hamme - Lummen 2 (20) - 3 (22)

-57 Karolien vs Silke Struys: verloren met yuko -63 Jate vs Giancola Maryem: gewonnen met ippon -70 Aqsa vs Anuschka Robaert: verloren met ippon +70 Leen vs Gerty Evens: verloren met waza ari -52 Marieke vs Silke Valy: gewonnen met ippon

Hamme - Merchtem 3 (30) - 2 (17)

-63 Jate: gewonnen met ippon -70 Aqsa: verloren met ippon +70 Anouk vs Sara Dierickx: gewonnen met ippon -52 Nathalie vs Sofie Michiels: verloren met waza ari -57 Karolien gewonnen met ippon

Hamme - Eindhout 4 (37) - 1 (10)

-52 Nathalie vs Sofie Stessens: gewonnen met waza ari -57 Karolien vs Stephanie Kerckhofs: gewonnen met ippon -63 Jate vs Hanne Van Bossele: verloren met ippon -70 Aqsa gewonnen met ippon (geen tegenstander) -70 Leen vs Heidi Vlerick: gewonnen met ippon


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page