top of page

Interclub dames dag 1 (12 nov 2016)


Zoals geweten vechten onze dames vechten mee met Hamme.

Hamme vs Boom: 3 (27) - 2 (17) -63 Aqsa vs Bielen: gewonnen met ippon -70 hadden we niemand opgesteld +70 Anouk: gewonnen met ippon -52 Nathalie vs Van Roeyen: verloren met waza ari -57 Karolien vs Fordel: gewonnen met waza ari

Hamme vs Neerpelt: 5 (50) - 0 (0)

-70 Jate vs Vanendert: gewonnen met ippon +70 Leen vs Doreen: gewonnen met ippon -52 Marieke vs Deckers: gewonnen met ippon -57 Karo: gewonnen met ippon -63 Aqsa: gewonnen met ippon (geen tegenstander)

Hamme vs Evergem: 3 (21) - 2 (20)

-52 Nathalie vs Switzynck: verloren met ippon -57 Karo vs Bonne: gewonnen met ippon -63 Jate: gewonnen met ippon (geen tegenstander) -70 Aqsa vs Bonne: verloren met ippon +70 Leen vs Verschaere: gewonnen met 2 shido's

Hamme vs Boechout: 4 (40) - 1 (10)

+70 Anouk: gewonnen met ippon -52 Marieke: verloren met ippon -57 Karo: gewonnen met ippon -63 Jate: gewonnen met ippon -70 Aqsa: gewonnen met ippon

Alles gewonnen en voorlopig op een eerste plaats. Go girls. Volgende week nog eens knallen.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page