top of page

Vlaams kampioenschap te Tielt (15 okt 2016)


Karolien had het weekend er voor het provinciaal gewonnen en mocht dus door naar het Vlaams.

1/8e finale vs Emilie Bielen: vrij makkelijk gewonnen met ippon 1/4e finale vs Mina Libeer: verloren met yuko. Mina zou uiteindelijk Vlaams kampioen worden. 1e herkansing vs Elke Taveirne: gewonnen met ippon 2e herkansing vs Nerea Fordel: gewonnen met ippon. Knappe uchi mata trouwens. Kamp voor de 3e plaats vs Eveline Delbaen: verloren met waza ari

Een 5e plaats met een zure nasmaak. De laatste wedstrijd had Karo toch wel licht de bovenhand, kon ook yuko scoren, maar kwam daardoor even in houdgreep terecht (net genoeg voor waza ari).

Nog even in de kantlijn. Marieke van Opwijk die soms bij ons komt trainen behaalde een 3e plaats en mag naar het Belgisch. Proficiat!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page