top of page

Open van Brabant


Er werd gewerkt met een Braziliaans systeem. Dus poules van drie of vier judoka's en de eerste twee gaan door naar een boomstructuur.

Lotte (U18, -48) 1e plaats Driemaal moeten vechten (twee Vlaamse en een Nederlandse), driemaal winst en driemaal met ippon. Proficiat Lotte, mocht je bruin zijn, waren uw eerste drie punten al binnen.

Ellen (U18, -57)

Eerste keer in een hogere gewichtsklasse en dan onmiddellijk twee stevige judoka's. Nijboer (Amsterdamse topsportschool) en Vankeersbulck. Twee maal verloren met ippon maar toch telkens stand gehouden tot in de laatste minuut. Nijboer zou uiteindelijk 2e worden.

Yaro (U15, -46)

Yaro is ook een gewichtsklasse opgeschoven. Eerste wedstrijd verloren tegen een Waalse judoka met twee maal waza ari. Deze zou uiteindelijk tweede worden. Tweede wedstrijd verloren met een shido verschil. Met wat meer ervaring en minder kleine foutjes had er meer ingezeten. Zeker de laatste wedstrijd. Keep on training!

Mathis

Jammer genoeg had Mathis net blokjes laten steken en was hij niet echt in de stemming om te vechten. Hij is wel meegegaan als supporter. Toppie!


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page