top of page

Bredene (11 sep 2016)


poule van 5: 1e wedstrijd vs Inneke Uytendaele: gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Laura Lochti: gewonnen met ippon 3e wedstrijd vs Sharon Vandenbulcke: gewonnen met ippon 4e wedstrijd vs Evelien Bruys: gewonnen met ippon.

4x gewonnen met ippon en kunnen scoren met 4 verschillende technieken. Knap Karo.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page