top of page

Interprovinciaal kampioenschap (1 mei 2016)


Soort van BK tussen de verschillende Belgische provincies.

Lotte was geselecteerd voor Oost-Vlaanderen (U18, -48).

Eerste wedstrijd vs Emilie Van Gilsen: . Lotte kwam eerst op voorsprong, dan weer gelijk, dan op achterstand en dan weer gelijk (011 vs 011). Uiteindelijk is Lotte gesmeten op 20 seconden van het einde. Jammer, maar toch knap gevochten!

Tweede wedstrijd vs Terry Marschal (brons op het BK): na 2'30" verloren met ippon.

2 keer verloren, maar toch knap gevochten. Dat bewijzen trouwens de felicitaties van 3 verschillende judoka's. 4, want van mijn ook nog eens een dikke proficiat.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page