U11/U13 tornooi te Kruishoutem (20 maa 2016)


Eerst en vooral een dikke proficiat aan alle deelnemers van de competitie. De trainers vinden het een hele prestatie om elke training week na week jullie best te doen en ook nog eens deel te nemen aan de wedstrijden. Jullie mogen fier zijn!

U11

Gilles zijn eerste tornooi. 2x gewonnen 1x verloren Proficiat Gilles, je hebt knap gevochten en goed geluisterd naar de coach. Op naar het volgende tornooi!

Joran zijn tweede tornooi. 2x gewonnen 1x verloren Proficiat Joran, heel goed gevochten. Het leek alsof je dit al veel langer doet, juist opletten dat je niet té enthousiast bent.

Noa haar eerste tornooi. 1x verloren. Noa bezeerde zich jammer genoeg tijdens haar eerste wedstrijd waardoor ze de volgende niet meer kon vechten. Toch een dikke proficiat voor haar deelname. Als enigste meisje en nog niet zo lang met een gele gordel is dit een hele prestatie.

U13

Luka 1x gewonnen 1x verloren Goed gevochten Luka, ondanks de zenuwen heb je toch een mooie prestatie geleverd!

Lars 3x gewonnen. Lars, je hebt al heel wat competitie-ervaring en dat kan je zien. Proficiat!

Yorn 2x gewonnen 1x verloren Proficiat Yorn. Mooie combinaties van worpen gezien, knap gevochten!

Joshua 3x verloren Joshua had vandaag een mindere dag. Wel heel goed de tips opgevolgd van de coach. Je bent zeker even sterk als je tegenstanders daar moet je niet aan twijfelen!

Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en hier zijn we heel blij mee. Op naar het volgende tornooi.

De foto's volgen nog.

Karolien, Toon en Sara


0 keer bekeken