Beker der topjudoka's (16 jan 2016)


Braziliaans systeem

Yaro (U15, -42, 3e plaats)

1e wedstrijd vs Tim Verleysen: gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Alex Peters: verloren met waza ari (gs) halve finale vs Rasoel Erstukaev: verloren met waza ari

Jarno (U15, -46)

1e wedstrijd vs Leon Joudina: verloren met ippon (beetje laten verrassen Jarno, er had meer ingezeten) 2e wedstrijd vs Salavvdin Okuevi: verloren met ippon

Mathis (U15, -46, 3e plaats)

1e wedstrijd vs Otto De Roo: verloren met ippon 2e wedstrijd vs Otto De Roo: verloren met ippon (2x maal voorstaan en in de laatste minuut... Da s een beetje leergeld betalen hé.) kwartfinale vs Gilles Christiaens: verloren met ippon kamp voor de 3e plaats vs Witse Van der Aa: gewonnen met ippon

Lotte (U18, -48, 2e plaats)

1e wedstrijd vs Nathalie Wuytack: verloren met ippon 2e wedstrijd vs Zoé Serrien: gewonnen met ippon 3e wedstrijd vs Katleen Adams: gewonnen met ippon

Ellen (U18, -52, 2e plaats)

1e wedstrijd vs Lies Desmet: gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Fiona Vanbiesbroeck: verloren met ippon halve finale vs Silke Struys: gewonnen met waza ari finale vs Fiona Vanbiesbroeck: verloren met ippon

Stijn (U18, -60, 1e plaats)

1e wedstrijd vs Kobe Van Eynde: gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Mauro Van Malderen: gewonnen met ippon 3e wedstrijd vs Arne Lips: gewonnen met ippon halve finale vs Flor De Vleesschauwer: gewonnen met ippon finale vs Arne Lips: gewonnen met waza ari

Aqsa (U21+, -63)

1e wedstrijd vs Fran De Somer: verloren met 4x shido 2e wedstrijd vs Jolien Lefevre: verloren met ippon De mensen die hebben doorgeklikt op de link zullen gemerkt hebben dat Aqsa wel in een heel goede/slechte poule zat. Maar ja, het leven is geen ponykamp hé.


7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe