top of page

Beker der topjudoka's (16 jan 2016)


Braziliaans systeem

Yaro (U15, -42, 3e plaats)

1e wedstrijd vs Tim Verleysen: gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Alex Peters: verloren met waza ari (gs) halve finale vs Rasoel Erstukaev: verloren met waza ari

Jarno (U15, -46)

1e wedstrijd vs Leon Joudina: verloren met ippon (beetje laten verrassen Jarno, er had meer ingezeten) 2e wedstrijd vs Salavvdin Okuevi: verloren met ippon

Mathis (U15, -46, 3e plaats)

1e wedstrijd vs Otto De Roo: verloren met ippon 2e wedstrijd vs Otto De Roo: verloren met ippon (2x maal voorstaan en in de laatste minuut... Da s een beetje leergeld betalen hé.) kwartfinale vs Gilles Christiaens: verloren met ippon kamp voor de 3e plaats vs Witse Van der Aa: gewonnen met ippon

Lotte (U18, -48, 2e plaats)

1e wedstrijd vs Nathalie Wuytack: verloren met ippon 2e wedstrijd vs Zoé Serrien: gewonnen met ippon 3e wedstrijd vs Katleen Adams: gewonnen met ippon

Ellen (U18, -52, 2e plaats)

1e wedstrijd vs Lies Desmet: gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Fiona Vanbiesbroeck: verloren met ippon halve finale vs Silke Struys: gewonnen met waza ari finale vs Fiona Vanbiesbroeck: verloren met ippon

Stijn (U18, -60, 1e plaats)

1e wedstrijd vs Kobe Van Eynde: gewonnen met ippon 2e wedstrijd vs Mauro Van Malderen: gewonnen met ippon 3e wedstrijd vs Arne Lips: gewonnen met ippon halve finale vs Flor De Vleesschauwer: gewonnen met ippon finale vs Arne Lips: gewonnen met waza ari

Aqsa (U21+, -63)

1e wedstrijd vs Fran De Somer: verloren met 4x shido 2e wedstrijd vs Jolien Lefevre: verloren met ippon De mensen die hebben doorgeklikt op de link zullen gemerkt hebben dat Aqsa wel in een heel goede/slechte poule zat. Maar ja, het leven is geen ponykamp hé.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interprovinciaal tornooi te Schoten

Een tornooi waarbij de beste judoka's uit elke provincie het tegen elkaar opnemen! Adriano werd door de Vlaamse Judofederatie geselecteerd om de eer van Oost-Vlaanderen mee te verdedigen. 2x verloren,

Belgisch kampioenschap U18+

Aqsa (-57, 3e plaats) De voorbereiding tijdens de laatste week was niet al te optimaal en de eerste wedstrijd verliep dan ook niet echt zoals verwacht. Kwartfinale verloren met ippon 1e herkansing moe

bottom of page