top of page

interclub dames dag 2


Laatste dag van de interclub en de dames van Buggenhout behalen een 3e plaats. Wat een beiren van vrouwen.

Ook nog een dikke merci aan alle meegereisde supporters.

Buggenhout 3 (30) - Lichtervelde 2 (13) Marieke: gewonnen met ippon Lotte: verloren met waza ari Ellen vs Morgane Willaert: gewonnen met ippon Debby vs Kirina T'Jonck: gewonnen met ippon Ellen vs Bieke Vandecasteele: verloren met ippon

Buggenhout 2 (20) - Ostend 3 (30) Tine vs Lobke Kint: verloren met ippon Marieke: gewonnen met ippon Lotte vs Heide Ternier: verloren met ippon Debby: gewonnen met ippon Sara vs Marlene De Backer: verloren met ippon

Buggenhout 5 (50) - Zwijndrecht 0 (0) Marieke vs Jana Lieckens: gewonnen met ippon Lotte: gewonnen met ippon (geen tegenstander) Ellen: gewonnen met ippon Debby vs Shirley Davin: gewonnen met ippon Ellen: gewonnen met ippon

Buggenhout 3 (30) - Sinaai 2 (20) Marieke vs Nathalie Wuytack: gewonnen met ippon Lotte: gewonnen met ippon (geen tegenstander) Ellen vs Karolien Van den Broeck: verloren met ippon Debby vs Jate Van Gucht: verloren met ippon Ellen: gewonnen met ippon (geen tegenstander)

Buggenhout 2 (20) - Tielt 3 (30) Marieke vs Jill Latré: gewonnen met ippon Ellen: gewonnen met ippon Lotte vs Lobke Desutter: verloren met ippon Debby vs Ilse Desutter: verloren met ippon Sara vs Nadine Spessart: verloren met ippon


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page