Open van Izegem

March 11, 2017

Tornooi met deelnemers uit België, Nederland, Frankrijk, Groot-Britannië, Duitsland, Polen, Algerije en Georgië (nationale selectie).

 

Yaro (U15, -50)

 

1e poulewedstrijd: gewonnen met waza
2e poulewedstrijd tegen een Fransman: verloren met ippon

 

Yaro was door naar de reeksen, maar omdat hij hoogstwaarschijnlijk een hersenschudding heeft opgelopen in zijn laatste wedstrijden, heeft hij forfait gegeven. De Fransman waarvan hij verloren was, zou uiteindelijk het tornooi winnen.

 

Mathis (U15, -55, 3e plaats)

 

1e poulewedstrijd: gewonnen met ippon
2e poulewedstrijd tegen een Fransman: gewonnen met ippon

Kwartfinale vs Decorte, regerend Belgisch kampioen. Mathis ligt een beetje onder, maar slaagt er toch in om gelijke tred te houden en op naar de Golden Score. Na ongeveer 1 minuut GS kan Decorte een waza scoren.

Kamp voor de 3e plaats. Hier moet hij vechten tegen een judoka waar hij op het bk nog van verloor. Mathis komt waza achter, maar kan na een aanval van de zijn tegenstander mooi doorwerken op grond en afmaken.

Mathis samen op het podium met de vice-belgisch kampioen, de Belgisch kampioen en iemand van de nationale selectie van Georgië. Top

 

Woordje voor Yaro en Mathis. Goed bezig jongens. Ik had een jaar geleden nooit verwacht dat jullie hier al zouden staan. Top! Maaaaar de weg is nog lang. Blijven trainen dus!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
Categorieën
Please reload